Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Yeni Zelanda'yı ziyaret etti - Son Dakika
Turizm

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Yeni Zelanda'yı ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Yeni Zelanda\'yı ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Zelanda'ya ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Yeni Zelanda yetkilileri ile görüşmeler yapıldı ve anıtlar ziyaret edildi. Kaşdemir, ziyaretin ülkeler arası dostluğun pekişmesine katkı sağladığını belirtti.

09.07.2023 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Zelanda'ya gitti.

Kaşdemir, beraberindeki heyet ile birlikte yaptığı Avustralya ziyaretinin ardından Yeni Zelanda'ya geçti.

İlk olarak Wellington Büyükelçilsi Ömür Ünsay ile görüşen Başkan Kaşdemir, daha sonra Yeni Zelanda Gazi İşleri ve Turizm Bakanı Sayın Hon Peeni Henare'i ziyaret etti.

Görüşmelerde önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan tören programlarına dair fikir alışverişinde bulunuldu.

İsmail Kaşdemir ardından Büyükelçi Ünsay ile Yeni Zelanda Savunma Bakanı Sayın Andrew Little ile görüşme gerçekleştirdi.

Yeni Zelanda Pukeahu Ulusal Savaş Anıtı, Türkiye-Yeni Zelanda Dostluk Anıtı ve Atatürk Parkı ve Anıtı'nı ziyaret edip çelenk bırakan Başkan Kaşdemir, burada bulunan anıt ve müzeleri dolaştı.

İsmail Kaşdemir, Avustralya ve Yeni Zelanda ziyaretlerinin ülkeler arası dostluğun pekişmesine katkı sağladığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Yeni Zelanda'yı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement