Afyonkarahisar'da Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yaşam

Afyonkarahisar'da Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar\'da Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, beklenen olayların öncesinde muhtemel can ve mal kayıplarının önlenmesi ve azaltılması amacıyla 'Kış Tedbirleri' toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında alınacak tedbirler görüşüldü.

29.11.2023 11:49  Güncelleme: 11:58

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, beklenen olayların öncesinde muhtemel can ve mal kayıplarının önlenmesi ve azaltılması amacıyla 'Kış Tedbirleri' toplantısı gerçekleştirildi.

2023-2024 Kış Tedbirleri toplantısı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kaymakamlar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkililerinin katılımıyla yapıldı. Yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, beklenen olayların öncesinde muhtemel can ve mal kayıplarının önlenmesi ve azaltılması, müdahale çalışmalarının daha etkin ve verimli yapılabilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında alınacak tedbirler görüşüldü. Kış mevsiminin etkisini iyiden iyiye hissettirdiğini kaydeden Vali Yiğitbaşı, yaşanabilecek olumsuzlukların en aza indirilmesi ve vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliği içerisinde çalışacağını söyledi.

1 Aralık itibariyle başlayacak olan kış lastiği uygulamasını hatırlatan ve kış lastiği kullanımın önemine dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, "Uyacağımız her kural bizleri hem hayata hem de sevdiklerimize bağlıyor. Tüm vatandaşlarımızdan önemle ricada bulunuyoruz. Lütfen kış ekipmanlarını araçlarımızdan ayırmayalım. Tüm kurumlarımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için elinden gelen gayreti gösteriyor. Ancak vatandaşlarımızın da bireysel önlemlerini almaları önem arz ediyor" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Afyonkarahisar'da Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement