Ağrı'da 100 Çocuğa Ücretsiz Sünnet Yapılacak - Son Dakika
Yaşam

Ağrı'da 100 Çocuğa Ücretsiz Sünnet Yapılacak

Ağrı\'da 100 Çocuğa Ücretsiz Sünnet Yapılacak

Ağrı Dernekler Birliği Federasyon’unun ev sahipliğini yaptığı Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu’nun destek verdiği 1’inci sünnet şöleni 06 Eylül tarihinde başlıyor.

28.08.2017 13:25

Ağrı Dernekler Birliği Federasyon'unun ev sahipliğini yaptığı Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu'nun destek verdiği 1'inci sünnet şöleni 06 Eylül tarihinde başlıyor.

Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Davut Tunç, Ağrı'da ihtiyaç sahibi olan 100 çocuğun sünnet yapılacağı ücretsiz program için hazırlıkların bittiğini belirti. Tunç, "Ağrı'da yeni kurmuş olduğumuz Federasyonumuzun açılışı ile birlikte yaptığımız ilk etkinliğimiz olan 1.geleneksel sünnet şöleninde bizlerle birlikte hareket eden bizlere her türlü desteği esirgemeyen Ankara'da bulunan Ağrı Kültür Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımıza şehir turundan, kıyafetlerine, halk oyunları gösterisinden, pastalarına, at binmelerinden, konser ve havai fişeklerine kadar tüm hazırlıklar tamamlandı" dedi.

Tunç, "İnşallah bu programı geleneksel hale getirdikten sonra başka etkinlikler ile halkımıza hizmet edeceğiz. Tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz. İhtiyaç sahibi olan bu çocuklarımıza her çocuğun yaşadığı bu duyguları yaşatmak ve onları bu denli mutlu etmek en büyük başarı ve hayırdır. Sadece bu çocuklarla sınırlı kalmayacak her yıl şehrimizin farklı mahallelerindeki çocuklarımıza da bu duyguyu yaşatmak için gece ve gündüz çalışacağız inşallah. Genel Başkanımız Nuri Aydemir ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu programımıza bütün halkımızı davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ağrı'da 100 Çocuğa Ücretsiz Sünnet Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement