Arnavutköy'de bir iş yerinin deposunda yangın çıktı - Son Dakika
Yaşam

Arnavutköy'de bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

Arnavutköy Tayakadın Mahallesi'nde bulunan bir nalbur dükkanının deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında depo tamamen yandı ve çatısında çökme meydana geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

24.09.2023 18:20

Arnavutköy'de alev alev yanan iş yerinin deposu kullanılmaz hale geldi

İSTANBUL - İstanbul Arnavutköy'de nalburiye malzemeleri satan bir iş yerinin depo kısmı alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Arnavutköy Tayakadın Mahallesi Yassıören Caddesi'nde saat 16.15 sıralarında nalburiye malzemeleri satan bir iş yerinin depo kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında iş yerinin depo kısmı alev alev yandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın deponun bitişiğinde bulunan evlere de sıçrarken, evlerin camları ise basınç nedeniyle patladı. Olay yerine gelen bir çok itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Öte yandan yangın nedeniyle deponun çatısında çökme meydana geldi. Tamamen kül olan depoda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

Yanan iş yeri sahibinin komşusu olan Ümit Kaya "Biranda fark ettik yangını. Ben evdeyken eşim yangın çıktığını söyledi. İş yerinin arka tarafında bulunan depoda plastikler tamamen yandı. Kapıyı falan açmaya yardımcı olduk. Arkadaş elinden yaralandı. Ben geldiğimde yangın büyümüştü. Daha sonra itfaiye gelip müdahalede bulundu" dedi.

Arnavutköy\'de bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Arnavutköy'de bir iş yerinin deposunda yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement