Atakum Belediyesi, gelin adaylarına destek oluyor - Son Dakika
Yaşam

Atakum Belediyesi, gelin adaylarına destek oluyor

Atakum Belediyesi, gelin adaylarına destek oluyor

Atakum Belediyesi, ekonomik sıkıntı yaşayan gelin adaylarına en özel günlerinde rüyalarını süsleyen gelinliklerle destek oluyor. Belediyenin Paylaşım Merkezi (PAYMER) evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarına, hayallerini süsleyen gelinliklerle destek veriyor. Mağazada farklı beden ve modellerde birbirinden güzel gelinlikler, çiftlerin beğenisine sunuluyor. Gelinlikler, temizlenip tasnif edildikten sonra ihtiyaç sahibi diğer vatandaşlara verilecek.

16.08.2023 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediyesi, ekonomik sıkıntı yaşayan gelin adaylarına; en özel günlerinde rüyalarını süsleyen gelinliklerle destek oluyor.

Ekonomik şartların ağırlaşması evlilik kararı alan çiftleri zorlarken; Atakum Belediyesi vatandaşları en önemli günlerinde yalnız bırakmıyor. Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarına, hayallerini süsleyen gelinliklerle destek veriyor.

Merkez, hayırseverlerin bağışladığı 50 adet gelinliğin yanı sıra nişan ve kına elbiselerinin yer aldığı konsept mağazasını ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kullanıma açtı. Düğün davetiyesini getiren vatandaşlar, zevklerine uygun gelinliklerin yanı sıra nişan ve kına elbiseleri alabilecek. Vatandaşlar hayatlarının en önemli günlerini süsleyecek gelinlikleri, kullandıktan sonra PAYMER'e teslim edecek. Gelinlikler, temizlenip tasnif edildikten sonra ihtiyaç sahibi diğer vatandaşlara verilecek.

Atakum Belediyesi, çalışma ile evlilik hayali kuran birçok gelin adayına destek olmayı hedefleniyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Atakum Belediyesi, gelin adaylarına destek oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement