Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Huzurevi Sakinleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Huzurevi Sakinleriyle Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Huzurevi Sakinleriyle Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz hafta evde bakım hizmeti alan yaşlıları konuk ettikten sonra bu kez huzurevi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Aşgın, güngörmüşlerle sohbet edip kahvaltı yaparak onlara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Huzurevi sakinleri ise düzenlenen etkinlik için Başkan Aşgın'a teşekkür ettiler.

20.07.2023 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Güngörmüler, Millet Bahçesi'nde Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın misafiri oldu.

Geçtiğimiz hafta belediyeden evde bakım hizmeti alan yaşlıları konuk eden Başkan Aşgın bu kez de huzurevi sakinlerini ağırladı. Güngörmüşlerle sohbet edip kahvaltı yapan Başkan Aşgın, "Hakkın rızası ve halkın duasını almak için çalışıyoruz" dedi.

Bu şehre emek veren güngörmüşlere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Aşgın, "Bizim amacımız Hakk'ın rızasını kazanmak ve halkın duasını almaktır. Bizlere dualarıyla destek veren büyüklerimizden Allah razı olsun. Büyüklerimizi zaman zaman bu tür sosyal faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleri de kendileri için düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Aşgın'a teşekkür ettiler. Kahvaltıya katılan yaşlılar daha sonra Başkan Aşgın'ın sürdüğü golf aracı ile millet bahçesini gezdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Huzurevi Sakinleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement