Bodrum sahilleri normalleşmenin ardından doldu taştı - Son Dakika
Yaşam

Bodrum sahilleri normalleşmenin ardından doldu taştı

Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan kısıtlama döneminin sona ererek normalleşme sürecine geçilmesinin ardından bir süredir evlerinde olan vatandaşlar ve yabancı turistler, Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da sahil ve plajlara akın etti.

08.06.2021 17:46  Güncelleme: 18:04

Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan kademeli normalleşme döneminde, Bodrum'daki sahillerde renklendi. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Bodrum'da, sahiller turist ve tatilcilerin akınına uğradı. Gümbet, Kumbahçe ve Paşatarlası gibi plajlarda yoğunluk görüldü.

"KAPANMA NEDENİYLE ÇOK BUNALDIK"

İstanbul'dan tatil için kente gelen sağlık çalışanı Bensu Yılmaz (29), "Kapanma nedeniyle çok bunaldık. Hava çok güzel, deniz sıcak ve güzel. Denizin keyfini çıkarıyoruz" dedi.

"BİR AN ÖNCE NORMALLEŞMEYE DÖNMEK İSTİYORUZ"

İstanbul'dan iş görüşmesi için kente geldiğini söyleyen Beren Cantürk (24) ise, "Bodrum'da yaz sezonu açıldı. Kısıtlamaların tamamen kalkarak, bir an önce normalleşmeye dönmek istiyoruz. Buraya hem iş hem tatil yapmak için geldim. Kademeli normalleşme döneminde yurt dışının açılmamasından dolayı şu an fazla kalabalık yok. Bizde bu fırsatı değerlendiriyoruz" dedi.

Bodrum sahilleri normalleşmenin ardından doldu taştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bodrum sahilleri normalleşmenin ardından doldu taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MEHMET KUBAT: Bumu normal? İnsanlar aynı tas aynı hamam ey insanoğlu Rabbine karşı ne kadarda nankörsünüz yazık 82 50 Yanıtla
    Mehmet Yavuz: İnsan oğlu en nankör varlıktırç 17 8
  • Mehmet Yavuz: İki parçalılar meydana çıktı 45 28 Yanıtla
  • Rotasız Gassal: Daha çok açılmaya herkesin hakkı var buna kimse engel olamaz...Açılmalıyızzzzzz 10 20 Yanıtla

Advertisement