Çadırları yanan depremzede vatandaşlara devletten şefkat eli - Son Dakika
Yaşam

Çadırları yanan depremzede vatandaşlara devletten şefkat eli

Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremzede vatandaşların yaşadığı 5 çadır, yangın sonrası yok oldu. Samandağ Kaymakamlığı, afetzede vatandaşlara ranza, yatak, gıda, hijyen, giyim ve konteyner desteği yaptı.

05.10.2023 01:18  Güncelleme: 01:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çadırları yanan depremzede vatandaşlara devletten şefkat eli

HATAY - Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremzede vatandaşların yaşadığı 5 çadır, yangın sonrası yok oldu. Samandağ Kaymakamlığı, afetzede vatandaşlara ranza, yatak, gıda, hijyen, giyim ve konteyner desteği yaptı.

Yangın, saat 14.00 sıralarında Samandağ ilçesi Kuşalanı Mahallesi'nde meydana geldi. Depremzede vatandaşların yaşadığı 5 çadırda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında, 5 çadırda kullanılmaz hale geldi. Samandağ Kaymakamı Emre Dündar ve kaymakamlık personelleri çadırı yanan ailenin yanına giderek; ranza, yatak, gıda, hijyen, giyim ve konteyner desteği yaptı. Öte yandan ailenin kira yardımı almakta oldukları ve bugüne kadar herhangi bir konteyner talepleri olmadığı tespit öğrenildi.

Çadırları yanan depremzede vatandaşlara devletten şefkat eli
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çadırları yanan depremzede vatandaşlara devletten şefkat eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement