Çerkezköy'de Dünya Yoga Günü kutlandı - Son Dakika
Yaşam

Çerkezköy'de Dünya Yoga Günü kutlandı

Çerkezköy\'de Dünya Yoga Günü kutlandı

Çerkezköy Belediyesi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı'nda yoga etkinliği düzenledi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköylü katıldı. Birleşmiş Milletler tarafından 2014'te ilan edilen Dünya Yoga Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, çimlerin üzerine matlar serildi ve yoga eğitmeni Özlem Yılmaz Kıldize eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı yapıldı. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, çoğunluğu kadınlardan oluşan grup bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaptı. Etkinliğe sağladığı katkı dolayısıyla eğitmen Özlem Yılmaz Kıldize'ye, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çiçek hediye edildi. Etkinlik süresince katılımcılara su ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

22.06.2023 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi tarafından 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı'nda yoga etkinliği düzenlendi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköylü katıldı.

Birleşmiş Milletler tarafından 2014'te ilan edilen Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı'nda dün saat 19: 00'da yoga seansı düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, çimlerin üzerine matlar serildi ve yoga eğitmeni Özlem Yılmaz Kıldize eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Çerkezköylüler yoga hareketlerini alanında uzman eğitmen Özlem Yılmaz Kıldize eşliğinde tekrarladı. Etkinlikte, çoğunluğu kadınlardan oluşan grup bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaptı. Katılımcılar, düzenlenen etkinlik için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür ederken bu gibi etkinliklerin daha da artması temennisinde bulundu.

Etkinliğe sağladığı katkı dolayısıyla eğitmen Özlem Yılmaz Kıldize'ye, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çiçek hediye edildi. Etkinlik süresince katılımcılara su ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Çerkezköy'de Dünya Yoga Günü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement