Denizde boğulma tehlikesi geçiren genci cankurtaran kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizde boğulma tehlikesi geçiren genci cankurtaran kurtardı

02.08.2023 21:48

Kastamonu'nun Cide ilçesinde serinlemek için denize giren 23 yaşındaki genç, boğulma tehlikesi geçirdi. Cide Belediyesi cankurtaran personeli tarafından kurtarılan genç, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Gençin sağlık durumu iyi.

Denizde boğulma tehlikesi geçiren genci cankurtaran kurtardı

KASTAMONU - Kastamonu'nun Cide ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren genç, cankurtaran tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Cide ilçesinde serinlemek için denize giren 23 yaşında E.K. boğulma tehlikesi geçirdi. Sahilde görevli olan Cide Belediyesi cankurtaran personeli durumu fark etti. Cankurtaranın müdahalesi ile boğulmaktan kurtarılan genç denizden çıkartıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç, Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. E.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Denizde boğulma tehlikesi geçiren genci cankurtaran kurtardı - Son Dakika


Advertisement