Döşemealtı Belediye Başkanı İsmail Yılmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti - Son Dakika
Yaşam

Döşemealtı Belediye Başkanı İsmail Yılmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti

Döşemealtı Belediye Başkanı İsmail Yılmaz\'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kovanlık Mahallesinde yaşayan bedensel engelli İsmail Yılmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Genç, Yılmaz'ın isteğini geri çevirmedi ve sürpriz yaparak sandalyeyi kendisi teslim etti. İsmail Yılmaz, Başkan Genç ve ekibine teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

03.07.2023 12:26

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kovanlık Mahallesinde yaşayan bedensel engelli İsmail Yılmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Genç mahalle ziyareti sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Yılmaz'ın isteğini geri çevirmedi. Genç, sürpriz yaparak engelli Yılmaz'ı hem ziyaret etti hem de aracı kendisi teslim etti.

Genç, "İsmail Abi sana akülü tekerlekli sandalyeni getirdim" diyerek önce İsmail Yılmaz'ın elini öptü, ardından sandalyeyi teslim etti.

İsmail Yılmaz'ın kendisinden bir ziyareti sırasında akülü tekerlekli sandalye istediğini anlatan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne hemen sandalyenin alınması talimatını verdim. Ekip arkadaşlarım arayıp evde olup olmadıklarını aracı getireceklerini söyledi. İsmail Amca da beklediğini söyleyince sürpriz yapıp ziyaret etmek istedim. Beni ve akülü tekerlekli sandalyeyi görünceki sevinci benim için her türlü ödüle değerdi" dedi.

İsmail Yılmaz ise Başkan Turgay Genç ve ekibine teşekkür ederek, "Bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Turgay oğlum da kendisi gelince ben çok daha mutlu oldum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Döşemealtı Belediye Başkanı İsmail Yılmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement