Engelliler, Pazaryeri'nde Tabiat Parkı'nda keyifli bir gün geçirdi - Son Dakika
Yaşam

Engelliler, Pazaryeri'nde Tabiat Parkı'nda keyifli bir gün geçirdi

Engelliler, Pazaryeri\'nde Tabiat Parkı\'nda keyifli bir gün geçirdi

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in daveti üzerine Bilecik ve çevresinden gelen özel gereksinimli bireyler, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda gezinti yaptı. Engelliler, göl kenarında yürüyüş yaparak top oynadı. Başkan Tekin, misafirlerine teşekkür ederek, engelliler için eksiklikleri tespit ettiklerini ve kısa sürede düzelteceklerini belirtti. Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Aslıhan Volkan ise doğa yürüyüşleri ve çam havasıyla engellilere keyifli bir gün yaşattıkları için Belediye Başkanına teşekkür etti.

09.08.2023 16:28

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in daveti üzerine ilçeye gelen Bilecik ve çevresinden özel gereksinimli bireyler, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nı gezdi.

Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği, Osmaneli Engelliler Derneği ile Pazaryeri ilçesindeki engelli bireyler göl kenarında yürüyüş yaptı, top oynadı.

Tekin, yaptığı açıklamada, davetine icabet eden misafirlerine teşekkür etti.

Onlar sayesinde engelliler için ufak tefek eksikliklerini de tespit ettiklerini belirten Tekin, "Kısa sürede onları da düzelteceğiz. Umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile burada engelsiz bir çocuk parkı planlıyoruz. İnşallah tabiat parkımızı engelsiz turizmine kazandırma çabası içinde olacağız." dedi.

Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Aslıhan Volkan da 50 kişilik grupla doğa harikası tabiat parkına geldiklerini kaydederek, "Engellilerimize güzel doğa yürüyüşleri ve güzel çam havası aldırıyoruz. Böyle bir etkinlik için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Engelliler, Pazaryeri'nde Tabiat Parkı'nda keyifli bir gün geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement