İslahiye'de Yıkım ve İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yaşam

İslahiye'de Yıkım ve İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, TOKİ tarafından yapılan konutların inşaatı da devam ediyor. İlçede yapımı hızla süren 399 daireden oluşan 17 bloğun kaba inşaatı bayramdan tamamlanacak ve en kısa sürede depremzede vatandaşlara teslim edilecek.

25.06.2023 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslahiye'de bir yanda yıkım çalışmaları, diğer yanda inşaatlar devam ediyor

GAZİANTEP - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir yandan ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, diğer yandan da TOKİ'nin yaptığı konutların inşaatı sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden en çok etkilenen bölgelerden olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir yandan ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, diğer yandan da TOKİ tarafından yapılan konutların inşaatı sürüyor. İlçede TOKİ tarafından yapımı hızla süren 399 daireden oluşan 17 bloğun kaba inşaatının ise bayramdan tamamlanması planlanıyor.

TOKİ saha operatör sorumlusu Sezer Onur, şu an 17 blok 399 daireden oluşan inşaatımız sürüyor. Bayramdan sonra kaba inşaatımız bitecek. En kısa sürede ise konutları depremzede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bu binalar depreme dayanıklı radye temel üzerinde inşa ediliyor" diye konuştu.

İslahiye\'de Yıkım ve İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İslahiye'de Yıkım ve İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement