Lunaparkta kamikaze arızası! Yolcular baş aşağı asılı kaldı - Son Dakika
Yaşam

Lunaparkta kamikaze arızası! Yolcular baş aşağı asılı kaldı

Kanada'nın Ontario kentinde bir lunaparkta kamikazede meydana gelen arıza sonucunda yolcular yaklaşık 30 dakika boyunca baş aşağı asılı kaldı. Kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan yolcular nefes almada güçlük çektiklerini belirtti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

25.09.2023 12:21

Kanada'nın Ontario kentinde lunaparkta bir kamikazede yaşanan arızanın ardından yolcular yaklaşık 30 dakika boyunca oyuncakta baş aşağı asılı kaldı.

BAŞ AŞAĞI ASILI KALDILAR

Kanada'nın Ontario kentinde bir lunaparktaki kamikazede nedeni bilinmeyen bir arıza meydana geldi. O sırada kamikazede bulunanlar 30 dakika boyunca oyuncakta baş aşağı asılı kaldı. Lunaparktaki ziyaretçiler kamikazede mahsur kalanların kurtarılmasını korku dolu gözlerle izlerken, kamikazede bulunanlar ise dakikalarca kurtarılmayı bekledi.

NEFES ALMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİLER

Olaya müdahale eden ekipler yolcuları kurtarırken sağlık ekipleri, kamikazede bulunanların baş aşağı kaldıkları için organlarının ciğerlerine yaptığı ağırlık nedeniyle nefes almakta güçlük çektiğini söyledi. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Lunaparkta kamikaze arızası! Yolcular baş aşağı asılı kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Lunaparkta kamikaze arızası! Yolcular baş aşağı asılı kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement