Kocaeli'de boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarmak isterken kaybolan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Kocaeli'de boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarmak isterken kaybolan kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren bir kadını kurtarmak için denize giren bir kişi, suda kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonucunda kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

08.08.2023 15:17

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denizde boğulan kadını oğluyla birlikte kurtarmak isteyen adam, suda kayboldu. Cansız bedeni denizden çıkarılan adamın 6 gün önce emekli olduğu öğrenildi.

BOĞULAN KADINI KURTARMAK İSTERKEN SUDA KAYBOLDU

Alınan bilgiye göre, Serdivan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde yaşayan Reşat M. (51), dün oğluyla Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki Babalı Tuzağzı sahiline gitti. Plajda otururken boğulma tehlikesi geçiren kadına yardım etmek için oğluyla denize giren Reşat M, bir süre sonra suda kayboldu.

EKİPLER, CANSIZ BEDENİNE ULAŞTI

İhbar üzerine hızla bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren Reşat M'nin oğlu ile biri kadın 2 kişiyi sudan çıkardı. Sağlık ekiplerince ambulansta tedavi edilen 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Denizde arama çalışması başlatan ekipler, bir süre sonra Reşat M'nin cansız bedenine ulaştı. Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Reşat M'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Sakarya'ya gönderildi.

6 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞ

Bir hafta önce emekli olduğu öğrenilen 2 çocuk babası Reşat M'nin cenazesi, Çark Sanayi Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından Serdivan Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kocaeli\'de boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarmak isterken kaybolan kişi hayatını kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Kocaeli'de boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarmak isterken kaybolan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement