Karatay Belediyesi, şehit aileleri ve gazileri lavanta ve gül bahçelerinde ağırladı - Son Dakika
Yaşam

Karatay Belediyesi, şehit aileleri ve gazileri lavanta ve gül bahçelerinde ağırladı

Karatay Belediyesi, şehit aileleri ve gazileri lavanta ve gül bahçelerinde ağırladı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şehit aileleri ve gazileri misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz en değerli emanetimizdir. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege ise Mevlana Gül Bahçesi ile Karatay Lavanta Bahçeleri'nin eşsiz güzellikte olduğunu kaydetti. Şehit yakınları ve gaziler, belediyedeki programın ardından Karatay Lavanta Bahçeleri'ni daha sonra da Mevlana Gül Bahçesi'ni gezerek fotoğraf çektirdi.

02.08.2023 12:44

Karatay Belediyesi, Konyalı şehit aileleri ve harp malulü gazileri lavanta ve gül bahçelerinde ağırladı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şehit aileleri ve gazileri misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bizim en değerli emanetimizdir." dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege ise şehrin güzide mekanları haline gelen Mevlana Gül Bahçesi ile Karatay Lavanta Bahçeleri'nin eşsiz güzellikte olduğunu kaydetti.

Şehit yakınları ve gaziler, belediyedeki programın ardından Karatay Lavanta Bahçeleri'ni daha sonra da Mevlana Gül Bahçesi'ni gezerek fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Karatay Belediyesi, şehit aileleri ve gazileri lavanta ve gül bahçelerinde ağırladı - Son Dakika


Advertisement