Kızılcahamam'da Sonbaharın Renkleri - Son Dakika
Yaşam

Kızılcahamam'da Sonbaharın Renkleri

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde sonbaharın gelmesiyle doğanın renkleri birbirinden güzel manzaralar oluşturuyor. Yerli ve yabancı turistlerin sıkça ziyaret ettiği Kızılcahamam'da, sonbaharla birlikte bitki örtüsü ve ağaç yaprakları sararıp dökülerek görsel bir şölen sunuyor. Ayrıca yaylalarda çeşitli hayvan türleri de bulunuyor.

12.11.2023 11:00  Güncelleme: 11:05

Kızılcahamam'da sonbahar manzarası

ANKARA - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde doğanın tüm renkleri sonbaharla kendini gösteriyor. Yeşilden sarıya, turuncudan kızıla her yerde renk cümbüşü yaşanıyor.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde sonbaharda ayrı bir güzelliğe büründü. Işıkdağı, Hıdırlar, Beşkonak, Kasım yaylaları sonbaharın gelişiyle oluşan renklerin harmonisi hayranlık uyandırıyor. Doğası ve coğrafi güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin son yıllarda sıkça ziyaret ettiği Kızılcahamam'da, sonbaharla renk değiştiren bitki örtüsü, çevresindeki ağaçların yapraklarının sararması ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Sarı, kahverengi ve yeşilin binbir tonunu barındıran ağaçlar ile yola dökülen yapraklar, doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oluyor. Yaylalarda, tavşan, yaban domuzu, kara akbaba, sincap, kızıl geyik gibi hayvanlar yer alıyor.

Kızılcahamam\'da Sonbaharın Renkleri
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kızılcahamam'da Sonbaharın Renkleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement