Maltepe'de hafriyat kamyonu devrildi, 2 işçi yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Maltepe'de hafriyat kamyonu devrildi, 2 işçi yaralandı

Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde bulunan ormanlık alandaki bir mesire alanında hafriyat kamyonu devrildi. Kazada, kamyonda bulunan 2 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kamyon ise vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

24.08.2023 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de mesire alanında hafriyat kamyonu devrildi: 2 işçi yaralandı

İSTANBUL - Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde bulunan ormanlık alandaki bir mesire alanında hafriyat kamyonu devrildi. Kazada, kamyonda bulunan 2 işçi yaralandı.

Kaza, 09.30 sıralarında Maltepe fındıklı Mahallesi'nde bulunan ormanlık alandaki bir mesire alanının içinde meydana geldi. İddiaya göre, mesire alanındaki çalışma için kum getiren Yaşar Demir idaresindeki 42 DGL 52 plakalı hafriyat kamyonu kumu boşalttığı sırada devrildi.

İki işçi yaralandı

Kazada kamyonda bulunan 2 işçi yaralandı. Sürücü Yaşar Demir ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar arkadaşları tarafından kamyondan çıkartıldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan iki yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kamyon ise vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Olayı gören Mehmet Yıldırım, "Mesire alanında çalışma sırasında kamyonun arka tekerlekleri dengeli olmayınca yan yattı. 2 kişi içerisindeydi. Sağlık durumları çok iyi bir şeyleri yok" diye konuştu.

Maltepe\'de hafriyat kamyonu devrildi, 2 işçi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Maltepe'de hafriyat kamyonu devrildi, 2 işçi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement