Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Babalar Günü etkinliği düzenledi - Son Dakika
Yaşam

Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Babalar Günü etkinliği düzenledi

Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Babalar Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Çocuklar, bale ve modern dans gösterileriyle babaların özel gününü kutladı. Başkan Ümit Uysal, Teneffüs Park'ın çocukların yaratıcı ve yenilikçi duygularının geliştirilmesi fikri üzerine şekillendiğini söyledi. Etkinlikte, çocuklar Başkan Uysal'a kendisinin parkta çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.

19.06.2023 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Babalar Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi.

Muratpaşalı çocuklar, Teneffüs Park'ın amfi tiyatrosunda bale ve modern dans gösterileriyle babaların özel gününü kutladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da Teneffüs Park'ta düzenlenen Babalar Günü etkinliğinde çocukları yalnız bırakmadı.

Başkan Uysal, etkinlikte yaptığı konuşmada, Teneffüs Park'ın çocukları kapalı alanlardan çıkararak açık havada yaratıcı ve yenilikçi duygularının geliştirilmesi fikri üzerine şekillendiğini söyledi. Uysal, Kasım 2016'da törenle açılan ve 16 dönüm üzerine kurulu Teneffüs Park'ın yıllar içinde yeni oyun alanlarıyla sürekli geliştiğini aktardı. Bu anlamda parkın aynı zamanda bir fikrin temsilcisi olduğunu dile getiren Başkan Uysal, "Sevgiyle, saygıyla, dayanışmayla, insanlık değerleriyle, barış ve kardeşlikle yetiştirdiğimiz çocuklar bizi istediğimiz yerlere götürecektir" dedi.

Babalar Günü kutlaması, hep bir ağızdan 'Hayat Bayram Olsa' şarkısının söylenmesiyle sona erdi. Etkinlikte, çocuklar Başkan Uysal'a kendisinin parkta çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.

Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park\'ta Babalar Günü etkinliği düzenledi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Babalar Günü etkinliği düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement