Serik'te Acısu Irmağı kıyısındaki yangın söndürüldü - Son Dakika
Yaşam

Serik'te Acısu Irmağı kıyısındaki yangın söndürüldü

Antalya'nın Serik ilçesinde Acısu Irmağı kıyısındaki sazlıklarda çıkan yangın havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Manavgat ve Serik ilçeleri sınırındaki Acısu Irmağı'nın Boğazkent'ten denize dökülen bölgesinde dün akşam çıkan orman yangını söndürülürken, aynı yerde bugün saat 15.00 sıralarında iki ayrı yangın daha çıktı. Manavgat'ın Denizyaka Mahallesi mevkisinde ve Serik'in Boğazkent Mahallesi Acısu Irmağı kıyısındaki yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra 2 helikopter müdahale etti. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında 2 dekar sazlık alan yandı.

15.09.2023 18:00

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Acısu Irmağı kıyısındaki sazlıklarda çıkan yangın havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.

Manavgat ve Serik ilçeleri sınırındaki Acısu Irmağı'nın Boğazkent'ten denize dökülen bölgesinde dün akşam çıkan orman yangını söndürülürken, aynı yerde bugün saat 15.00 sıralarında iki ayrı yangın daha çıktı. Manavgat'ın Denizyaka Mahallesi mevkisinde ve Serik'in Boğazkent Mahallesi Acısu Irmağı kıyısındaki yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra 2 helikopter müdahale etti. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında 2 dekar sazlık alan yandı. (DHA)

Serik\'te Acısu Irmağı kıyısındaki yangın söndürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Serik'te Acısu Irmağı kıyısındaki yangın söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement