Süs havuzunda boğulmak üzere olan 3 çocuğu, parkta oturan cankurtaran kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Süs havuzunda boğulmak üzere olan 3 çocuğu, parkta oturan cankurtaran kurtardı

Süs havuzunda boğulmak üzere olan 3 çocuğu, parkta oturan cankurtaran kurtardı
20.07.2023 22:23

Elazığ'da sıcaktan bunalan 3 çocuk, süs havuzuna girerek boğulma tehlikesi geçirdi. Parkta oturan bir cankurtaran, çocukları sudan çıkararak kurtardı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Süs havuzunda boğulmak üzere olan 3 çocuğu, parkta oturan cankurtaran kurtardı

ELAZIĞ - Elazığ'da oyun oynamak için süs havuzuna giren boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuk, o sırada parkta oturan cankurtaran tarafından sudan çıkarıldı.

Olay Kültür Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sıcaktan bunalan 3 çocuk, serinlemek için süs havuzunun olduğu bölgeye gitti. Burada bir süre suyla eğlenen çocuklar, dengelerini kaybederek süs havuzuna düştü. Çocukların çırpındığını gören ve bu sırada parkta oturan cankurtaran olduğu öğrenilen vatandaş, hemen suya girerek çocukları bulundukları yerden çıkarıp, özel güvenlik görevlisine uzattı.

O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Süs havuzunda boğulmak üzere olan 3 çocuğu, parkta oturan cankurtaran kurtardı - Son Dakika


Advertisement