Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri'nde Çocuk Oyun Grupları Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yaşam

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri'nde Çocuk Oyun Grupları Kayıtları Başladı

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri\'nde Çocuk Oyun Grupları Kayıtları Başladı

Tepebaşı Belediyesi, çocukların gelişimine destek olmak amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Belde Evleri'nde Oyun Grupları düzenliyor. 36-57 ay arası çocuklar için yapılan kayıtlarla Eskişehirli çocuklar çeşitli etkinliklerle buluşacak. Etkinlikler Hasan Ali Yücel Belde Evi, Hedef Batıkent Belde Evi, Muttalip Belde Evi, Şarhöyük Belde Evi, Yeşiltepe Belde Evi ve Fevzi Çakmak Belde Evi'nde gerçekleştirilecek. Daha fazla bilgi için vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00/4205 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirler.

05.07.2023 14:57

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri'nde düzenlenecek Çocuk Oyun Grupları için kayıtlar başladı.

Tepebaşı Belediyesi, kentteki çocuklar için düzenlediği etkinlikler ile gelişimlerine destek olmaya devam ediyor. Belde Evleri'nde başlayacak Oyun Grupları için kayıtlar başladı.

36-57 ay arası çocuklar için çocuk oyun grupları Belde Evleri'nde Eskişehirli çocuklar ile buluşacak. Etkinlikler Hasan Ali Yücel Belde Evi, Hedef Batıkent Belde Evi, Muttalip Belde Evi, Şarhöyük Belde Evi, Yeşiltepe Belde Evi ve Fevzi Çakmak Belde Evi'nde yapılacak.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00/4205 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri'nde Çocuk Oyun Grupları Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement