Zihinsel Engelli Adamın Bulunması İçin Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yaşam

Zihinsel Engelli Adamın Bulunması İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesinde, 10 gün önce evinden çıkan ve dönmeyen zihinsel engelli Selim Ece'nin (80), bulunması için kurulan ekiplerin aramaları çalışmaları sürüyor. Domaniç ilçesine bağlı Çukurca beldesinde oturan zihinsel engelli Selim Ece, 4 Ekim'de evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Arama ekipleri bölgede termal dronlarla arama yapıyor.

14.10.2023 15:20  Güncelleme: 15:35

KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesinde, 10 gün önce evinden çıkan ve dönmeyen zihinsel engelli Selim Ece'nin (80), bulunması için kurulan ekiplerin aramaları çalışmaları sürüyor.

Domaniç ilçesine bağlı Çukurca beldesinde oturan zihinsel engelli Selim Ece, 4 Ekim'de evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınları çevrede yaptığı aramalarda Ece'yi bulamayınca jandarma ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. Domaniç Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerinin yanı sıra belde sakinleri de Selim Ece'yi bulmak için arama ekiplerine katıldı. Çukurca beldesine yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Erikli köyünde görüldüğü bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırırken, henüz bir ize rastlayamadı.

TERMAL DRONLA ARANIYOR

Kayıp olan Selim Ece'nin bulunması için başlatılan çalışmalarda 10'ncu güne girildi. Selim Ece bulunması için arama çalışmalarına Bursa'nın İnegöl ilçesinden gelen 30 kişilik İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği de (İNKA) katıldı. Arama ekipleri bölgede termal dronlarla arama yapıyor.

Zihinsel Engelli Adamın Bulunması İçin Arama Çalışmaları Sürüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Zihinsel Engelli Adamın Bulunması İçin Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement