1 Aylık Bebeğin Şüpheli Ölümüne Soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo

1 Aylık Bebeğin Şüpheli Ölümüne Soruşturma

1 Aylık Bebeğin Şüpheli Ölümüne Soruşturma
02.01.2015 12:45

Bursa’da hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybeden bir aylık bebeğin, şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Bursa'da hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybeden bir aylık bebeğin, şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Cami Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Fatih ve Pınar Meriç çiftinin 1 aylık bebekleri Hasan Yakup Meriç, annesinin kucağında rahatsızlandı. Yavrusunun ağlamasının kesilmesi üzerine hemen hastaneye götürülen küçük Hasan, yolda hayatını kaybetti.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. 1 aylık Hasan bebeğin şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı. Bebeğin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1 Aylık Bebeğin Şüpheli Ölümüne Soruşturma - Son Dakika


Advertisement