1.urla Sanat ve Antika Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

1.urla Sanat ve Antika Festivali Başladı

1.urla Sanat ve Antika Festivali Başladı

Urla'da dört gün devam edecek olan 1.Urla sanat ve antika festivali başladı.

30.08.2013 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla'da dört gün devam edecek olan 1. Urla sanat ve antika festivali başladı. Zafer caddesi üzerinde çeşitli etkinliklerle devam edecek olan festivalin birinci gününde katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu festivalin açılış konuşmasında Zafer Caddesini sanat sokağı haline getirmeye çalıştıklarını belirterek; " Her daim yaşayan, sanata ve sanatçılara ev sahipliği yapacak bir sanat sokağı haline getirmeyi hayal ettik ve hayalimizi gerçekleştirdik. Aratıcılık, üretkenlik ve duyarlılığı artırmak için sanata katılımı yükseltmek ve kültürel kalkınmayı desteklemek amacıyla burada bulunan siz değerli sanatçı dostlarımıza, Urla Sanat Sokağı Derneği'ne teşekkür ediyorum. 4 Gün sürecek festivalimizin güzelliklerle geçmesini diliyorum" dedi. Festivale Balıkesir'den gelen ve stant açan antikacı Şenol Erkan, " 33 yıldır antikacılık yapıyorum. Bir hobi olarak başladım ama arkası kesilmedi. 33 Yıldır o kadar çok eşya ile tanıştım ki bunlardan bazıları benim için tutku oldu" dedi.

Açılışı yapılan festivalin ilk gününde karma resim sergisi açılışı, Ressam Hasan Gürsoy'un canlı resim performansı, Murat Gülersoy orkestrasının canlı müzik dinletisi ve B-Fit Zumba Fitnes Eğitmenlerinin dans gösterileri ile devam etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1.urla Sanat ve Antika Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement