10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

10.01.2012 16:40

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Kaymakam Su, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Aygen ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşlarından biri olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kaymakam Su,

"Ülkemizdeki her alanda görülen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli şekilde sunulmasının yanında, ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandıran, halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında bu görevi yürüten, güçlükle gazete çıkaran, yayıncılık yapan arkadaşlarımızın çabaları takdire şayandır" dedi.

Su, yaşadığı şehrin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olan gazetecilerin yorum ve görüşlerinin ülkenin gelişmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ufuk Aktuğ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olan basın, bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. Ayrıca basın, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve anlatım özgürlüğünün güvencesidir" diye konuştu.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement