112 Çalışanları Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

112 Çalışanları Bilgilendirildi

112 Çalışanları Bilgilendirildi

Çanakkale'de, acil servislerde çalışan hekimler, 112 ambulanslarında çalışan hekim, paramedik ve acil tıp teknikerlerine yönelik Acil Olgulara Yaklaşım Sempozyumu düzenlendi.

14.12.2012 11:11

Çanakkale'de, acil servislerde çalışan hekimler, 112 ambulanslarında çalışan hekim, paramedik ve acil tıp teknikerlerine yönelik Acil Olgulara Yaklaşım Sempozyumu düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı tarafından düzenlenen II. Acil Olgulara Yaklaşım Sempozyumu ÇOMÜ Süleyman Demirel Konferans Salonunda düzenlendi.

Açılışına Afet ve Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Şükrü Kabaş, Çanakkale İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nihat Taşdoğan, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Handan Işın Özışık Karaman, ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kubilay Ükinç, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Okhan Akdur ve Çanakkale Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hakan Çetin'in katıldığı sempozyuma, Çanakkale ili genelinde acil servislerde çalışan hekimler, 112 ambulanslarında çalışan hekim, paramedik ve acil tıp teknikerleri katıldı.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Okhan Akdur yaptığı açılış konuşmasında, sempozyumun bu alanda çalışanlar için önemli bir fırsat olduğunu, ÇOMÜ Tıp Fakültesi olarak bu yıl ikincisi düzenlenen sempozyumu gelenekselleştirmek istediklerini belirterek, "Tüm katılımcılara iyi bir sempozyum geçirmelerini diliyorum" dedi. ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Handan Işın Özışık Karaman da yaptığı açılış konuşmasında, "Mesleğimizin 'Önce zarar verme' prensibi vardır. Bunun en geçerli olduğu yerler de acil servisler. Buralarda hem teorik hem de pratik bilgilerimiz eşit derecede önemli, ikisini de ihmal edemeyiz. O yüzden bu tarz sempozyumlar son derece önemli" dedi. Sempozyum, kendi alanlarında uzman bilim insanlarıyla sahada çalışanları bir araya getirdi.

(GD

14.12.2012 10: 44: 18

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 112 Çalışanları Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement