15 Temmuz Kahramanları Samsun'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

15 Temmuz Kahramanları Samsun'a Geliyor

15 Temmuz Kahramanları Samsun\'a Geliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz darbenin seyrini değiştiren “İçimizdeki Kahramanlar” programına tüm Samsun halkını davet etti.

05.04.2017 12:17

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz darbenin seyrini değiştiren "İçimizdeki Kahramanlar" programına tüm Samsun halkını davet etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve 15 Temmuz'da yaşanan kanlı darbe girişimini konu alan "İçimizdeki Kahramanlar" Cuma günü saat 20.00'de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda Samsunlularla buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek Cuma günü Samsun'da yapılacak olan "İçimizdeki Kahramanlar" programı hakkında bilgi verdi.

15 Temmuz'da hainleri durdurmak için tankların altına yatan, silahların karşısında dimdik duran kahramanların vatandaşlarla buluşacağı programa tüm Samsun halkını davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "15 Temmuz gecesi tüm ülkede olduğu gibi Samsun'da da meydanlara inmiştik. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile darbeye dur diyen tüm vatandaşlarımızı meydanlarda kucakladık. Darbecilerin vatandaşlarımızı şehit ettiği İstanbul'da, Ankara'da gazi olan, binlerce tonluk tankın altından iki kere geçen, tankları durduran, silahlara siper olan onlarca demokrasi kahramanımız var. Bu kahramanlarımızın hislerini ve duygularını paylaşacağı İçimizdeki Kahramanlar adlı programa tüm halkımızı davet ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Temmuz Kahramanları Samsun'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement