18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü

18.03.2014 10:58

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle Mudanya'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle Mudanya'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen ilk törende çelenklerin koyulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılar, Mudanya Mezarlığında bulunan Şehitlik ve aileleri ziyaret ettiler.

Programlara AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Kaymakam Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Garnizon Komutanı Kd. Binbaşı Tayfun Paşaoğlu, subay, astsubay ve vatandaşlar katıldı.

Program daha sonra Uğur Mumcu Kültür Merkezinde 18 Mart Şehitler Günü'nü anlatan konuşmaların ardından oratoryo ve tiyatro gösterileriyle sona erdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement