2. Ayvalık Uluslararası Güneş-kum Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

2. Ayvalık Uluslararası Güneş-kum Festivali Başladı

2. Ayvalık Uluslararası Güneş-kum Festivali Başladı

Bu yıl Ayvalık Belediyesi ve İnternatıonal Folk Dance Organizasyon tarafından Kültür etkinlikleri çerçevesinde 2. kez düzenlenen “Ayvalık Uluslararası Deniz ve Kum Festivali” ile Ramazan etkinlikleri 21-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

22.06.2015 13:40

Bu yıl Ayvalık Belediyesi ve İnternatıonal Folk Dance Organizasyon tarafından Kültür etkinlikleri çerçevesinde 2. kez düzenlenen "Ayvalık Uluslararası Deniz ve Kum Festivali" ile Ramazan etkinlikleri 21-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Bulgaristan, Moldova, Gürcistan, Romanya, Litvanya, Yunanistan, Bangeldesh ve Türkiye'den 13 ekibin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte 400 yabancı uyruklu misafir Cunda Uygulama Otelinde konaklıyor.

Kendi ülkelerinin kültürlerini, müziklerini ve giysilerini Sarımsaklı'da, 24 Haziran günü ise Ayvalık Amfi tiyatroda sergileyecekler.

Organizasyon komitesi 22. Haziran Pazartesi günü saat 11.00-12.00 arasında ise Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret ederek teşekkürlerini ve yöresel hediyelerini takdim edecekler.

Ayvalık Cunda Adasında yaşayan Avrupa ve Dünya Festivaller Birliği Delegesi ve İç Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih Önsoy ile Murat Erdem yaptıkları açıklamada, "Bu etkinlikler Ayvalık halkına, Belediyemizin katkıları ile sunmaktadırlar" dediler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Ayvalık Uluslararası Güneş-kum Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement