30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91.yıldönümü, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde coşkulu bir şekilde büyük bir katılım ile kutlandı.

30.08.2013 12:48

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde coşkulu bir şekilde büyük bir katılım ile kutlandı.

Zafer Bayramı kutlama programı Yavuzeli Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Büstü'ne çelenk konulması ile başladı.

Törene; Yavuzeli Kaymakamı Muhammed Serkar Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Mazılıgüney, Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu, İlçe Emniyet Amir Vekili Yaşar Çeneci, daire amirleri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama programı Atatürk Büstü'ne çelenk konulması sonrası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Üst Çavuş Ümit Özyurt yaptı.

Konuşmalardan sonra, Yavuzeli Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, bayram tebriklerini makamında kabul etti.

Kaymakam Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin yaptığı konuşmada, "Milletimizin verdiği büyük mücadele sonucunda kazandığı bu büyük zafer bizlere daha da büyük işler başarmak için güç vermektedir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü münasebeti ile şan ve şerefle yazılan en önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde gururla ve coşkuyla kutluyoruz. Tarih boyunca bağımsızlığı uğrunda canını, kanını esirgemeyen milletimiz yokluk ve imkansızlıklara rağmen işgal kuvvetlerine karşı Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlattığı bu büyük mücadeleyi başarıyla sonuçlandırarak, 30 Ağustos'ta büyük zafere ulaşmıştır. Tarihi, şanlı zaferlerle dolu ecdadımız bu başarısı ile yokluğa, haksızlığa, işgale ve zulme karşı koyarak tarihe adını bir kez daha altın harflerle yazdırmıştır" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement