30 Ağustos Zafer Bayramı Urlada Kutlandı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı Urlada Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Urlada Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük var oluş mücadelesinin 91.Yılı 30 Ağustos Zafer Bayramı Urla'da coşkulu bir şekilde kutlandı.

30.08.2013 13:24

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük var oluş mücadelesinin 91. Yılı 30 Ağustos Zafer Bayramı Urla'da coşkulu bir şekilde kutlandı.

Urla Şehit Ütğm. Cemil Çiçek kavşağından saat 09.30 da ADD Urla Şubesi organizasyonunda yoğun bir kalabalık bayraklarla Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Yürüyüşe Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları ve bazı Siyasi parti örgütleri de destek verdi.

Cumhuriyet Meydanındaki törende Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Alb.A.Mertol Aksungur ve Belediye Başkanı M.Selçuk Karaosmanoğlu'nun çelenkleri sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile meydandaki tören sona erdi.

ADD Urla Şube Başkanı Ali Yanar meydandaki konuşmasında,"2013 yılında çıkarılan yasa ile milli bayramların içlerinin boşaltıldı. Bayramlar çelenk sunumu dışında kutlanamaz oldu. Bugün yürüyüşe katılarak Atatürk'ümüze karanfil sunan herkese buradan teşekkür ederim."dedi.

Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile devam eden kutlamalar, Yıldıztepe Şehitliğinde şehitlerimize çelenk sunumu saygı duruşu ve saygı atışı ile istiklal marşı eşliğinde göndere bayrağımızın çekilmesi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı Urlada Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement