4. Balıklı Köyü Göl Festivali - Son Dakika
Son Dakika Logo

4. Balıklı Köyü Göl Festivali

4. Balıklı Köyü Göl Festivali
21.08.2012 11:22

Uzundere ilçesinde "Balıklı Köyü Göl Festivali ve Karakucak Güreşleri" etkinliğinin 4'ncüsü gerçekleşti.hem de kıyasıya atışmalar yaşandı.

Erzurum'un

Uzundere ilçesinde "Balıklı Köyü Göl Festivali ve Karakucak Güreşleri" etkinliğinin 4'ncüsü gerçekleşti.

Renkli görüntülerin oluştuğu festivalin aşıklar şöleninde hem kahramanlık türküleri söylendi

hem de kıyasıya atışmalar yaşandı.

Tortum Gölü kenarında düzenlenen ve 3 gün süren festivalde karakucak güreşleri, aşıklar şöleni ve konser programları yer aldı. Başka il ve ülkelerde yaşayan Uzundereliler festival için ilçeye giderek hemşehrileriyle bütünleştiler.

Balıklı köyü Muhtarı Ekrem Güngör, "Festival amacına ulaşmıştır. 4'ncüsünü düzenlemiş olduğumuz göl festivalinde birlik, beraberlik, kaynaşma sağlanmış en güzel şekilde yapılmıştır. Maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan festival Çay TV'den de 3 gün süreyle canlı olarak yayınlandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4. Balıklı Köyü Göl Festivali - Son Dakika


Advertisement