4. Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası 8 Kasım'da - Son Dakika
Yerel

4. Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası 8 Kasım'da

4. Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası 8 Kasım\'da

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Dans Sporları Federasyonu işbirliğiyle düzenlediği "Uluslararası Latin Dans Yarışması"nın 4.sünü 8 Kasım'da gerçekleştirecek."WDSF 4.Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası" adıyla düzenlenen yarışmaya, 15...

04.11.2013 16:23

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Dans Sporları Federasyonu işbirliğiyle düzenlediği "Uluslararası Latin Dans Yarışması"nın 4.sünü 8 Kasım'da gerçekleştirecek. "WDSF 4. Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası" adıyla düzenlenen yarışmaya, 15 Ülkeden 30 çift katılacak. Şampiyona'nın finali 8 Kasım 2013 tarihinde Mavişehir Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Halka açık olacak şampiyonada Latin danslarının ustaları birincilik için yarışacak.

Karşıyaka Atakent Gondol Kafe'de, şampiyonayla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Türkiye Dans Sporları Yönetim Kurulu Başkanı Tolgahan Çingitaş ile 4 yıl önce yola çıktık. Bugün geldiğimiz nokta ortadadır. Uluslararası bir etkinliği Karşıyaka'da gerçekleştiriyoruz. 8 Kasım gecesi Karşıyaka Mavişehir Spor Salonu'nda büyük coşku yaşanacak. Dansı seven herkesi yarışmaya bekliyoruz. Bu yarışmaya katkıları nedeniyle Tolga Han başta olmak üzere, sponsorlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dans sporlarının Türkiye'deki durumu hakkında bilgi veren Türkiye Dans Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Han Çingitaş da, İzmirlileri şampiyonaya davet ederek, "Ülkemizde Dans Sporları Federasyonu 2006 yılında kuruldu. Çok hızlı bir gelişme sağladı. Federasyonumuza bağlı 130 kulüp bulunuyor. Dünya Dans Sporları Federasyonu'na üyeyiz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler Karşıyaka'nın, İzmir'in ve Türkiye'nin adını duyurmaktadır" diye de ekledi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'tan büyük destek gördüklerini kaydeden Tolga Han, "Ülkelerindeki en iyi sporcular dans için burada yarışacak. Burada aldıkları puanlar onların dünya klasmanlarındaki puanlarına yansıyacak. Bu nedenle çok ilgi görüyor. İzmirliler, Karşıyakalılar her zaman salonlarımızı doldurdu, bu yıl da aynı güzelliği yaşayacağımıza eminim. Sporcular Latin dans gösterilerini beş ayrı kategoride sunacaklar. Jürinin puanlaması ile şampiyonlar belli olacak" dedi.

Bu yıl "Aşka Dans, Aşkla Dans" sloganıyla gerçekleşecek Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası'nın sunumlarını Özge Ulusoy gerçekleştirecek. Tolgahan'ın teknik bilgiler sunacağı yarışmada ayrıca Master Dance isimli şov grubu muhteşem gösteriler sunacak. Yarışmaya 2011 WDSF İzmir'in şampiyonu, Zoran Plohl da katılacak. Dans yarışması Mavi Bahçe Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4. Karşıyaka Uluslararası Latin Dans Şampiyonası 8 Kasım'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement