4 Kişiyi Gasp Edip Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Yerel

4 Kişiyi Gasp Edip Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlı Yakalandı

4 Kişiyi Gasp Edip Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlı Yakalandı

Konya'nın Akşehir İlçesi ile Afyonkarasihar'ın Sultandağı İlçesi'nde 4 Kişiyi Gasp Edip Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlı Yakalandı

25.08.2011 15:11  Güncelleme: 15:34

Konya'nın Akşehir İlçesi ile Afyonkarasihar'ın Sultandağı İlçesi'nde biri geçtiğimiz Salı günü olmak üzere son 2 ayda gasp edilerek öldürülen 2'si kadın 4 kişi ile 1 şüpheli ölüm olayıyla ilgili 30 yaşındaki inşaat işçisi E. G. , polis tarafından gözaltına alındı. E. G. 'nin ise öldürdüğü kadının kredi kartıyla ATM cihazından para çekmesi sonucu yakalandığı belirtildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 19 Temmuz Perşembe günü Doğrugöz Beldesi'nde tarlada çalıştığı sırada yüzük ve küpesi gasp edilen 63 yaşındaki Arife Korkmaz'ın bıçaklanarak öldürülmesi, ardından 11 Ağustos günü Akşehir'in Gölçayır Beldesi'nde evinin yaklaşık 100 metre ilerisinde cep telefonu gasp edilen 58 yaşındaki çiftçi Yakup Okumuş'ın tabancayla başından öldürülmesi, bir gün sonra da Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'ne bağlı Çamözü Beldesi'nde 200 lirası, bilezik ve kredi kartı gasp edilen 65 yaşındaki Türkan Sargut'un başından vurularak öldürülmesi üzerin çalışma başlatı.

Polis ve jandarma gasp edilenlerden 2'sinin 7. 65 çapında tabanca ile öldürülmesi üzerine cinayetin aynı kişinin işlediği üzerine durdu.

Ekipler seri katil şüphesinin bulmak için çalışmasını sürdürürken 23 Ağustos Salı Günü günü Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'ne bağlı Kırca Beldesi yakınlarında TIR ile mola veren Korhan Ersoy ve kayınbiraderi Gökhan Keser silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Korhan Ersoy, yaralandı, başından vurulan Gökhan Keser öldü.

Polis ve Jandarma son işlenen cinayetinde aynı kişinin yaptığını saptadıktan sonra kurulan özel ekip iki ilçedeki mobese kayıtlarını ve görgü tanıklarının ifadelerini yeniden gözden geçirdi. Çalışmalar sırasında öldürülen Türkan Sargut'un kredi kardıyla ATM cihazından para çekildiğini saptadı.

Para çeken kişinin Adana'dan Akşehir'e inşaatlara çalışmak üzere gelen 30 yaşındaki E. G. olduğunu belirlendi. Ardından dün iftardan sonra 24 Ağustos Bulvarı'ndaki eve operasyon düzenlendi. Operasyonda gözlatınan alınan E. G. , sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis, 3 Temmuz'da kullanılmayan yağ fabrikasında ölü olarak bulunan ve güneş sıcaklığından dolayı cürümüş ve tanınmayan ancak ailesi tarafından kayıp müracaatı yapılan ve kıfayet benzerliği bulunan 18 yaşındaki Musa Uz'unda şüpheli E. G. tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duruyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 4 Kişiyi Gasp Edip Öldürdüğü Öne Sürülen Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement