4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi - Son Dakika
Yerel

4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezince organize edilen 4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi yapıldı.

30.04.2015 16:00

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezince organize edilen 4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi yapıldı.

Kongre, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi, AB Dokümantasyon Merkezi'nin, Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu'nun organizesi ile Atatürk Üniversitesi Oditoryumu Mavi Salonunda gerçekleşti.

Kongreye katılan 21 üniversiteden lisans ve lisans üstü düzeyinde öğrenci, "AB ve Türkiye İlişkileri" konularında sunum yaptı.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Suphi Orhan'ın açılış konuşmasını yaptığı kongrede, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Mehmet Sait Dilek de konuşma yaptı.

Kongrenin onur konuğu TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Fırat Purtaş ise "Türk Dış Politikasında Riskler ve Fırsatlar, Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri" konulu bir sunum yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement