4.uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

4.uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi Yapıldı

4.uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi Yapıldı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen 4.Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi yapıldı.

30.04.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen 4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi yapıldı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi, AB Dokümantasyon Merkezi'nin, Atatürk Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu ile ortak organize ettiği 4.Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi Oditoryumu Mavi Salonu'nda gerçekleşen kongreye, 21 ayrı üniversiteden lisans ve lisans üstü düzeyinde öğrenciler katılarak "AB ve Türkiye İlişkileri" konularında sunumlar yaptılar.

Açılış konuşmasını Atatürk Üniversitesi İİBF Dekanı Prof.Dr.Mehmet Suphi Orhan'ın gerçekleştirdiği kongrede, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Mehmet Sait Dilek bir de konuşma yaptı. Kongrenin onur konuğu TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Prof.Dr. Fırat Purtaş ise, "Türk Dış Politikasında Riskler ve Fırsatlar, Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri" konulu bir sunum yaptı.

4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi iki gün sürdü. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4.uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement