40 Hadis 40 Umre'de Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

40 Hadis 40 Umre'de Sona Gelindi

40 Hadis 40 Umre\'de Sona Gelindi

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi, 40 Hadis-40 Umre projesinde gelinen noktayı değerlendirmek için basın toplantısı gerçekleştirdi.

09.05.2012 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi, 40 Hadis-40 Umre projesinde gelinen noktayı değerlendirmek için basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın açıklamasına Kocaeli Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Özen, Halkla İlişkiler Başkanı Harun Beyaz ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Mehmet Yavuz katıldı.

40 Hadis-40 Umre yarışma sürecini özetleyen Kocaeli AGD Başkanı Ahmet Özen "Yoğun, Meşakkatli, heyecanlı ama bir o kadar da bereketli bir çalışma içerisindeyiz. Varoluş amacı ve çizgisiyle uyumlu bu mükemmel proje, 28 Marttan bu yana Kocaeli gündeminde" dedi. Özen, " Değil Kocaeli'nde Türkiye'de ilk olduğu kesinleşen belki de dünyada ilk yapılan bu çalışmada adım adım, sona yaklaştık. Kutlu Doğumun ruhuna en mütenasip emeğin ve gayretin Peygamberimizin mesajlarını insanımıza/gencimize ulaştırmak için bu süre zarfında 150 bin gence, yaklaşık 500 bin Kocaeliliye sevgililer sevgilisi hadisi şeriflerini ulaştırmış olduk" diye konuştu.

Ahmet Özen, "Sınavda başarılı olan gençlerimizden umreye gidecek olanların belirleneceği final programı 13 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Peygamberimiz Hz. Muhammed'e Sevgi Programı'nda buluşarak Kutlu Zamanın Gecesini hep birlikte idrak edeceğiz" dedi. Özen, Genel Başkan Salih Turhan'ın da bu programa katılacağını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 40 Hadis 40 Umre'de Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement