6. Konyaaltı Kitap Fuarı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

6. Konyaaltı Kitap Fuarı Sona Erdi

6. Konyaaltı Kitap Fuarı Sona Erdi

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı sona erdi.

19.10.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı sona erdi.

09-18 Ekim günleri arası Cam Piramit'te gerçekleştirilen 6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı sona erdi. 10 gün süresince on binlerce vatandaşın ziyareti ettiği, bir birinden değerli yazar ve fikir insanın yer aldığı fuar, Konyaaltı Belediyesi standında düzenlenen kapanış töreniyle son buldu. 133 yayınevi 93 yazar ve fikir adamını okuyucularıyla buluşturan Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı 135 bin kişi ziyaret etti.

Hulki Cevizoğlu, Ahmet Şafak, Cemalnur Sargut, Hayko Bağdat, Yusuf Çağlar, Meleç Çe, Uğur Koşar, Vural Savaş, Bilal Şimşir, Savaş Dursun, Ayşe Kulin, Füsun Önal, Erkan İşeri, Yalçın Küçük, Fatih Tuncay, İhsan Eliaçık, Oğuz Saygın, Ergun Poyraz, Hanefi Avcı gibi bir birinden değerli yazarların yer aldığı fuarın son günü ise Can Ataklı, Büşrü Küçük, Hıfzı Topuz, Faruk Dilaver, Kahraman Tazeoğlu, Ataol Behramoğlu, Tarık Uslu, Özkan Öze, Uğur Sağındık, Tuna Erdoğdu, Saygı Öztürk ve Engin Alan, Antalyalı okurlarıyla buluştu.

Antalya'da altı yıldır ülke çapında son derece önem teşkil eden bir fuar tertip ettiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu yıl 135 bin ziyaretçiyi, bir birinden değerli yazarlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Böcek, 6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın kapanışında yaptığı konuşmada fuara katılan tüm yayın evi temsilcilerine tatlı ikram ederek, katılımlarından ötürü teşekkür etti.

ANTALYA'DA KÜLTÜR MOZAİĞİ YARATTIK

Fuarın her günü stantları ziyaret ederek vatandaşlarla bira arada olmaya büyük özen gösteren Konyaaltı Beyediye Başkanı Böcek, bir gelenek olan Konyaaltı Kitap Fuarı'nı her geçen yıl daha da ileri bir noktaya taşıdıklarını söyledi. Konyaaltı Kitap Fuarı'nı her yaştan ve düşünceden insanın ziyaret ettiğine dikkat çeken Muhittin Böcek, fuar ile aslında Antalya'da bir kültür mozaiği oluşturduklarını bildirdi.

ON BİNLERCE ZİYARETÇİYİ AĞIRLADIK

Sevdiği yazar ve sanatçıyla tanışma fırsatı bulan ziyaretçilerin fuardan güler bir yüzle ayrıldıklarını söyleyen Başkan Böcek, bu mutluluğun kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, tüm yayınevi temsilcilerine ve yazarlara teşekkür etti. Başkan Böcek konuşmasının ardından yayınevi temsilcilerine ve yazarlara tatlı ikram etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Konyaaltı Kitap Fuarı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement