8 Yıllık Çocuk Özlemi, Yeni Yılın İlk Dakikalarında Son Buldu - Son Dakika
Yerel

8 Yıllık Çocuk Özlemi, Yeni Yılın İlk Dakikalarında Son Buldu

Hatay'da evli bir çiftin çocuk özlemi, 8 yıl aradan sonra, 2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen ikiz bebekleriyle sona erdi.8 yıl önce evlenen Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Adem Şahin (33) ile ev hanımı olan eşi Sunay Şahin'in (32), Antakya Özel Mozaik Hastanesinde saat 00.01'de, biri 2 kilo 400 gram, diğeri de 3 kilo ağırlığında olan ikiz kız bebekleri dünyaya geldi.

01.01.2012 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da evli bir çiftin çocuk özlemi, 8 yıl aradan sonra, 2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen ikiz bebekleriyle sona erdi.

8 yıl önce evlenen Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Adem Şahin (33) ile ev hanımı olan eşi Sunay Şahin'in (32), Antakya Özel Mozaik Hastanesinde saat 00.01'de, biri 2 kilo 400 gram, diğeri de 3 kilo ağırlığında olan ikiz kız bebekleri dünyaya geldi.

Bebeklere "Eylem Buğlem" ve "Nisa Sudem" ismini veren Şahin çifti, 8 yıl aradan sonra anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı. İlk çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşayan çift, 2012 yılının başta çocukları olmak üzere tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Anne Şahin, dünyanın en güzel ve en muhteşem duygusunu yaşadığını belirterek, evliliklerinin 8'inci yılında kucaklarına ikiz bebeklerini almaktan mutluluk duyduğunu ve bunu kelimelerle ifade edemediğini söyledi.

Baba Adem Şahin ise 8 yıl aradan sonra ikiz bebekleri dünyaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, çocuğu olmayan herkese Allah'ın bu mutluluğu nasip etmesini diledi.

İkiz bebeklerin doğumunu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mustafa Seven de bebeklerin 2012 yılının ilk dakikasında dünyaya geldiğini bildirerek, çift yumurta ikizleri olan bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Yıllık Çocuk Özlemi, Yeni Yılın İlk Dakikalarında Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement