81 İlden Gelen Çocuklar Başkan Karaman ile Yemek Yedi - Son Dakika
Yerel

81 İlden Gelen Çocuklar Başkan Karaman ile Yemek Yedi

81 İlden Gelen Çocuklar Başkan Karaman ile Yemek Yedi

Türk Kızılayı'nın, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirdiği 81 ilden gelen çocuklar İstanbul'da 4 gün misafir edildi.

25.04.2013 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı'nın, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirdiği 81 ilden gelen çocuklar İstanbul'da 4 gün misafir edildi. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın da desteklediği projede misafir öğrencileri akşam yemeğinde ağırladı.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türk Kızılayı bir projeye imza attı. Adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği Türk Kızılayı, Türkiye'nin dört bir köşesinden getirdiği ortaokul çağındaki yetim ya da öksüz çocukları 4 gün boyunca İstanbul'da ağırladı.

Topkapı Sarayı, Panorama 1453 Müzesi, İstanbul Akvaryumu ve Koç Müzesi'ni gezen öğrenciler İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu da makamında ziyaret etti.

Çoğunun ilk kez uçağa bindiği öğrenciler, Türk Hava Yollarının Simülasyon Merkezi'ni gezdi ve sertifika aldı. Türkiye'nin 81 ilinden 81 öğrenci ve refakatçi olarak bir Kızılay yöneticisinin katıldığı projede İstanbul Boğazını tekne ile gezen çocuklardan bazıları hayatlarında ilk defa deniz gördü.

Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın misafiri olarak Güngören'e gelen öğrenciler, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, İstanbul Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay Genel Merkez Gençlik Hizmetleri Müdürü Ayla Kaplan ve birçok görevli ile birlikte yemek yedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 81 İlden Gelen Çocuklar Başkan Karaman ile Yemek Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement