Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu, Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette, Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar ile bir süre sohbet eden Uslu, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Uslu, AA'nın habercilik konusundaki başarılı çalışmalarını dikkatle izlediklerini belirterek, "AA, doğru, tarafsız, güvenilir haberciliğiyle her zaman farkını ortaya koyuyor. Kentimiz için AA ile birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Baştimar da AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünün yeni kurulduğunu hatırlatarak,
"Bir aylık çalışmamızda gerek yerel, gerekse ulusal bazda haber sayımız arttı. Muhabirlerimize yönelik eğitim çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. AA'nın diğer illerdeki ağırlığını kısa sürede Kastamonu'da ve bölgemizde de hissettireceğiz" diye konuştu.
-Diğer ziyaretler-
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürü İsmail Gökhan da AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Gökhan, Baştimar ile görüşerek, Kastamonu ile ilgili yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
AA'nın haberciliğini yakından izlediğini belirten Gökhan, "Doğru, tarafsız ve güvenilir habercilik yapan AA'yı özellikle takip ediyorum. Sizden geçen haberler, Resmi Gazetede yayımlanmış gibi algılanır. Bölge müdürlüğünün Kastamonu'da kurulmuş olması bizleri mutlu etti. Güzel çalışmalar yapılacağına inancım tam" şeklinde konuştu.
Nasrullah Gazetesinin sahibi Erhan Yılmaz ve Spor Müdürü Barış Karabacak da Baştimar'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Yılmaz ve Karabacak, Baştimar'a çalışmalarında başarılar diledi.
- KASTAMONU
Son Dakika › Yerel › Aa Kastamonu Bölge Müdürlüğüne Ziyaretler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?