Acıpayam'da Açılış ve Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da Açılış ve Temel Atma Töreni

Acıpayam\'da Açılış ve Temel Atma Töreni

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösterecek olan İsabet Dershanesi'nin açılışı ile Acıpayam Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği ve hayırsever Emine Sürücüoğlu'nun katkılarıyla yaptırılacak olan Emine Sürücüoğlu Anaokulu'nun temel atma...

27.04.2012 15:41

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösterecek olan İsabet Dershanesi'nin açılışı ile Acıpayam Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği ve hayırsever Emine Sürücüoğlu'nun katkılarıyla yaptırılacak olan Emine Sürücüoğlu Anaokulu'nun temel atma töreni düzenlendi.

Açılış ve temel atma törenine Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Acıpayam İlçe Emniyet Müdürü Fatih Sola, İlçe Müftüsü Latif Kesmeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Hilmi Coşkun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, İsabet Dershaneleri Genel Müdürü Hamza Kaya, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar törende yaptığı konuşmada, "Eğitime yapılan yatırımları her zaman destekliyoruz. Acıpayam'da gerek kamu, gerekse özel sektör tarafından eğitim yatırımlarının yapılması bizleri mutlu ediyor. Hayırseverlerimizin eğitime katkılarının sürmesini bekliyoruz. Bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen Acıpayam Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği ve Sürücüoğlu Ailesi'ne şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İsabet Dershanesi'nin açılışı ile Emine Sürücüoğlu Anaokulu'nun temel atma töreni yapıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da Açılış ve Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement