Adana'daki Protesto Gösterilerinin Ardından - Son Dakika
Yerel

Adana'daki Protesto Gösterilerinin Ardından

Adana\'daki Protesto Gösterilerinin Ardından

Mehmet Salih Kesmez, Yüksek Seçim Kurulu'nun 12 bağımsız aday için verdiği yasak kararını protesto gösterilerinde maddi zarara uğrayan esnafları ziyaret etti.

21.04.2011 14:12

EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN ESNAFA ZİYARET

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 12 bağımsız aday için verdiği yasak kararını protesto gösterilerinde maddi zarara uğrayan esnafları ziyaret etti. Esnafa 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Emnyet Müdürü Kesmez, "Hiç moraliniz bozulmasın, bunları yapanların yanına kar kalmayacak" dedi.

Obalar ile Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Emniyet Müdürü Kesmez, Mustazaf-Der'in de yer aldığı bazı dernek ve işyerlerini de dolaştı. Vatandaşlara olaylara karışmadıkları için teşekkür eden Kesmez'in, ziyareti sırasında bazı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Eylemlere katılanlardan kimliği tespit edilenlerin adliyeye sevk edildiğini, ekiplerin çalışmaları sürdürdüğünü dile getiren Kesmez, "Bu camları kıranlardan 9'u yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. Yapanların yanlarına kar kalmadığını, devlerin hesap sorduğunu görecekler. Hiç moraliniz bozulmasın" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Adana'daki Protesto Gösterilerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement