Adana Demirspor'da Şampiyonluk Şarkıları Söylenmeye Başlandı - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor'da Şampiyonluk Şarkıları Söylenmeye Başlandı

Adana Demirspor\'da Şampiyonluk Şarkıları Söylenmeye Başlandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Kızılcahamam 2. etap kampında neşeli ve yoğun tempolu antrenmanlar devam ediyor.

04.08.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Kızılcahamam 2. etap kampında neşeli ve yoğun tempolu antrenmanlar devam ediyor. Sabah fitness salonundan denge, kuvvet ve aerobik çalışmaları yapan mavi lacivertli ekip müzik eşliğinde eğlenceli saatler geçiriyor.

Takımın teknik patronu Erkan Sözeri yönetiminde yapılan çalışmalarda tüm oyuncuların istekli ve hırslı olmaları yüzleri güldürüyor. Kızılcahamam kampında şampiyonluk şarkılarıyla hem oynayan hem de antrenman yapan ekipte kaptan Vederson alkışlar eşliğinde adeta coştu. Valdison, Onur Akbay, Mehmet Taş ve diğer oyuncuların da eşlik etmesiyle bütün takım kendini bir anda oyuna kaptırdı. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve bütün takım sürekli alkış tutarak oynayanlara destek verdi.

Çalışmaların belirli bölümlerine de mavi lacivertli taraftarın dillerden düşmeyen tezahüratları eşlik etti. Adana Demirspor taraftarının tezahüratları eşliğinde moral, motivasyonu artırmaya yönelik çalışmalarda yapılıyor. Oyuncuların tezahüratları hep bir ağızdan söylemesiyle devam eden çalışmaların ardından tüm takım kendini havuzda buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor'da Şampiyonluk Şarkıları Söylenmeye Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement