Adana Demirspor'da 'Sanayici' Ağırlığı - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor'da 'Sanayici' Ağırlığı

Adana Demirspor\'da \'Sanayici\' Ağırlığı

Adana Demirspor'da 'usulsüz üye kaydı' ve istenmeyen olaylar nedeniyle ertelenen kongrede başkanlığa Önder Serin getirildi.

02.07.2012 17:52

Adana Demirspor'da 'usulsüz üye kaydı' ve istenmeyen olaylar nedeniyle ertelenen kongrede başkanlığa Önder Serin getirildi. Serin'in hazırlamış olduğu 15 kişilik yönetim listesinde 'sanayici' ağırlığı hissedildi.

Mevcut başkan Mehmet Gökoğlu ile bir diğer başkan adayı Selahaddin Aydoğdu'nun adaylıktan çekildiği kongreye, Oscar Müzikhol ev sahipliği yaptı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen; 'Adana Demirspor Olağan Genel Kurulu'nda divan başkanlığı görevini de Ali Gülleri üstlendi. Önder Serin'in hazırlamış olduğu tek liste ile gidilen kongrede yapılan oylama sonucunda; merkez ilçe Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ile birlikte Ahmet Yarar, Kazım Bilcan, Casim Korkmaz ve Cem Cengiz de kulübe üye olarak kabul edildi.

ÖNCE 'ÜYE' SONRA 'YÖNETİCİ' OLDULAR

'Açık oylama' sonucu Serin'in hazırlamış olduğu listeye güvenoyu çıkarken, yeni dönemde Adana Demirspor Kulüp Başkanlığı görevine getirilen Serin'in hazırlamış olduğu 15 kişilik listede ise 'sanayiciler'in ağırlığı hissedildi. Buna göre yöneticilerin 5'ini sanayiciler oluştururken, geriye kalanları inşaat müteahhidi, ihracatçı, otomotivci ve gıda toplantıcısı olduğu kaydedildi. Söz konusu listede kulübe kongrede üye olarak kabul edilen Casim Korkmaz ve Kazım Bilcan'ın da yer alması dikkat çekti. Ahmet Yarar ve Cem Cengiz de yönetim kurulu 'yedek üyesi' olarak listede yer aldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Buna göre sanayici olan Önder Serin'in başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde şu isimler yer aldı; "Ali Akbaş (inşaat müteahhidi), Metin Türk (otomotiv), Şerif Güler (ihracatçı), Aziz Kaya (inşaat müteahhidi), Suat Kızıldağ (sanayici), Ramazan Çimen (sanayici), Kutfedi Kılınç (sanayici), İzzettin Turgut (nakliyeci), Yücel Tekcan (ithalat-ihracat), Levent Duyuler (mali müşavir), Casim Korkmaz (turizm, restaurant işletmecisi), Murat Çardak (sanayici), Murat Çomu (gıda toptancısı) ve Kazım Bilcan (sanayici)."

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor'da 'Sanayici' Ağırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement