Adapazarı Belediye Başkanı Dişli Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli Açıklaması

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Ahmet Çil hakkındaki iddialara ilişkin "Yargı bununla ilgili bütün detayları değerlendirecek ve ona göre bir karar verecek" dedi.

15.02.2012 14:40

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Ahmet Çil hakkındaki iddialara ilişkin "Yargı bununla ilgili bütün detayları değerlendirecek ve ona göre bir karar verecek" dedi.

Arya Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Dişli, AK Partili Belediye Meclis üyesi Ahmet Çil hakkındaki iddiaların yargıya intikal ettiğini bildirdi. Konunun mahkemede olduğunu ve komplo iddialarına da inanmadığını ifade eden Dişli, "Yargı bununla ilgili bütün detayları değerlendirecek ve ona göre bir karar verecek. Bu anlamda biz tutup 'Şu şunu yaptı, bu bunu yaptı' diyemeyiz. Yargı safhasında olan bir konuyla ilgili yapacağımız her değerlendirme yanlış ve boş ve doğru da değil. Hukuksal olarak da doğru değil" değerlendirmesinde bulundu.

Dişli, konuşulacak olan konuların kamuoyunu, insanları ve sürece olumlu yada olumsuz etkileyeceğini belirterek, "Hep beraber izleyelim görelim. Kararını verecek olan yargı ondan sonra bu anlamda beklediğiniz ne kadar soru varsa sorunun muhatabı kimse ona sorabilirsiniz. Mesela 'Ahmet Bey istifa etmeli mi, etmemeli mi'- Bunun muhatabı ben değilim. Sonra 'İstifa işi şimdi konuşulmalı mı konuşulmamalı mı'- Yargı safhası bitsin ondan sonra bu soru kime sorulması gerekiyorsa sorulsun. Ben de sizinle birlikte sorayım. Bu tip konularda daha hassas daha dikkatli çok daha doğru hareket etmemiz lazım" ifadelerine yer verdi.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediye Başkanı Dişli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement