Add Nazilli Şubesi'nden Alıcık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Add Nazilli Şubesi'nden Alıcık'a Teşekkür Ziyareti

Add Nazilli Şubesi\'nden Alıcık\'a Teşekkür Ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurul üyeleri ile ADD Gençlik Komisyonu ve örgütü üyeleri Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

07.07.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurul üyeleri ile ADD Gençlik Komisyonu ve örgütü üyeleri Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Nazilli Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayman Mehmet Yılmaz, Hasan Güner Emel Erçiçek Nimet Akcan ile Gençlik Komisyonu Üyesi Sinan Kahraman Özgür Kızıltoprak ve Bekir Urkay 3. Ulusal Liseler Çalıştayı etkinliklerine Nazilli Belediyesi ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın verdiği katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Haluk Alıcık'ın makamını ziyaret ederek teşekkür etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi'nin ev sahipliğinde Türkiye'nin 15 değişik illerinin ADD şubelerinden gelen 50 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 3. Ulusal Liseliler Çalıştayı'nda programın yapılacağı salonun ve gelen öğrencilere Sultanhisar'da bulunan Nysa Antik Kente götürülerek, kültürel gezide bulunmasına sağladığı katkı ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden heyet; "Sözde değil özde Atatürkçü olan bir Belediye Başkanına sahip olduğumuzu bilmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor ve onura ediyor. Başkanımız Atatürk'ün gençliğe verdiği önemi ve onlara ne kadar güvendiğini bilen çağdaş bir eğitmen ve yönetici. Atatürk'ün izinde yol alan ve her zaman eğitim konusunda elinden gelen her çabayı gösteren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

ÇALIŞTAYIN NAZİLLİ'DE YAPILMASINA MUTLU OLDU

Başkan Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimiz bizim yarınlarımız umutlarımız, Türkiye'nin geleceğidir. Hele Atatürk'ün izinde onun aydınlık yolunda ilerleyen geçlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmak bizim asli görevlerimizden birisidir. Böyle bir çalıştayın Nazilli'de yapılmış olmasından ben de çok mutlu oldum. Gurur duydum. Türkiye'nin değişik illerinden gelen 50 gencimizi Nazilli'de ağırlamış olmak çok önemliydi. Çünkü onlar Nazilli'yi tanıyarak Nazilli'yi tanıtacaklar. Asıl bu yüzden ben 3. Ulusal Liseliler Çalıştay'ında 50 öğrenciye ev sahipliği yapmış olmanızdan dolayı Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurul üyeleri ile ADD Gençlik Komisyonu ve örgütü üyelerine teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Add Nazilli Şubesi'nden Alıcık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement