Adilcevaz'da Şehit ve Gazi Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Şehit ve Gazi Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu

Adilcevaz\'da Şehit ve Gazi Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu

Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

09.06.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftar programına Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Dalgıç, kurum amirleri, STK temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kaymakam Arif Karaman, şehitlerin emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmanın en önemli görevleri olduğunu ifade ederek, "Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vatana şehit ve gaziler yetiştirecek erdem ve imana sahip olduğunuz için size ve bütün şehit ve gazi yakınlarına hürmetlerimi sunuyorum. Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum. Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek ayın, tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, "Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. İnşallah Ramazan ayına yetiştiğimiz gibi Ramazan Bayramına da yetişmeyi nasip etsin. Bugün ilçemizde vatanımız uğruna şehit verdiğimiz evlatlarımızın aileleri ve gazilerimiz ile beraberiz. Rabbim bu memlekette dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bugün burada rahat nefes alabiliyorsak sizin değerli evlatlarınız sayesindedir. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda, belediye olarak kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanınızdayız" dedi.

Kaymakam Karaman ve Belediye Başkanı Gürsoy, iftar sofrasında şehit ve gazi aileleriyle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Şehit ve Gazi Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika


Advertisement