Adilcevaz'da Toplu Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Toplu Açılış Töreni

Adilcevaz\'da Toplu Açılış Töreni

Adilcevaz Belediyesince ilçeye yaptırılan iş merkezi, güneş enerjisi panelleri, TOKİ cami, diyaliz merkezinin açılışı yapıldı.

04.03.2014 11:00

Adilcevaz ilçesinde belediye tarafından yaptırılan hizmetlerin toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Adilcevaz Belediyesince ilçeye yaptırılan iş merkezi, güneş enerjisi panelleri, TOKİ cami, diyaliz merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Adnan Göksoy, açılışını gerçekleştirdikleri ve temelini attıkları hizmetlerin toplam maliyetinin 8 milyon lira olduğunu söyledi.

Vatandaşlara verdikleri sözlerin tamamını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Göksoy, Adilcevaz'da sürekli ilkleri hayata geçirdiklerini ve ilçenin kalkınması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Göksoy, şöyle konuştu:

"Bugün esnaflarımıza söz verdiğimiz iş merkezinin açılışını yapıyoruz. Belediyemizin çok borcunun olduğunu söylüyorlar. Muhalefet encümenlerimiz de biliyor ki toplam borcumuz 11 milyon lira. Güneş enerjisinden elektrik üretimi projemiz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde örnek proje olarak seçildi. Güneş enerjisi panellerinden elde edilecek yıllık kazanç 400 bin lira olacak. Belediyenin borcunu buradaki hizmetimiz ile ödeyecek güçteyiz. Projelerimize destek veren AK Parti Milletvekilimiz Vahit Kiler ve hükümetimize teşekkür ederim."

Son 5 yılda Adilcevaz ilçesine çok büyük ve önemli yatırımların yapıldığını belirten AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise şu ana kadar genel hizmetlere ağırlık verdiklerini, bundan sonra da istihdama yönelik yatırımlara öncelik vererek işsizlik oranlarını düşüreceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından yapımı tamamlanan yatırımların açılışı gerçekleştirildi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Toplu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement